Ruokailu tapahtuu alakerran ruokalassa työjärjestyksen mukaisesti klo 11.45-12.15 tai klo 12.15-12.45. Koska jaamme ruokalatilan ala- ja yläkoulun oppilaiden kanssa, tulee ruokailuaikataulua ja ruokalan yleisiä ohjeita ehdottomasti noudattaa. Päättöviikolla puolen tunnin ruokatauko on klo 11.45-12.45 välisenä aikana.
Muista hyvät tavat:
Ota ruokaa vain sen verran kuin syöt, ota lakki pois päästä, älä käytä kännykkää ruokalassa ja sano lähtiessäsi kiitos!
Ruokalista löytyy Mape-sovelluksesta, jonka voit ladata puhelimeesi. Sovelluksen kautta voit myös antaa palautetta kouluruuasta.
Erityisruokavaliot
Erityisruokavaliot huomioidaan terveydellisin perustein kansallinen allergiaohjelma huomioiden sekä eettisin perustein. Jotta pystymme tarjoamaan tarjoamaan juuri oikeanlaista ruokaa, opiskelijoiden ja henkilökunnan tulee ilmoittaa kirjallisesti erityisruokavaliolomakkeella ruokavalion tarpeesta ja toimittaa tieto ruokapalvelusta vastaavalle henkilökunnalle.
Seuraavista erityisruokavalioista tulee toimittaa terveydenhuollon ammattilaisen todistus/lausunto:
diabetes, keliakia, maitoallergia, vilja-allergia, ruoka-aine, joka aiheuttaa anafylaksian vaaran tai ruoka-aine, joka aiheuttaa vaikeita oireita
Seuraavista erityisruokavalioista ei tarvitse toimittaa terveydenhuollon ammattilaisen todistusta/lausuntoa:
laktoositon ruokavalio, kasvisruokavalio, uskontoon perustuva ruokavalio tai vegaaniruokavalio
Erityisruokavaliolomakkeen voi toimittaa sähköpostilla suoraan valmistuskeittiöön tai kahtena kappaleena suoraan koulun keittiöön alla olevan listan mukaisesti.
imatran.keskuskeittio@saimaantukipalvelut.fi
Ilmoitus erityisruokavaliosta
Opinto-opasLukuvuosi 2024-202519.4.2023